Skip to Content

Filtr zážitků

V jaké cenové relaci?

K jaké příležitosti?

Pro koho?

Jak byste popsali obdarovaného?

Co vám Stips může nabídnout?

  • image

    Dárkový design, který potěší

  • image

    Garance spokojenosti

  • image

    Výhodné ceny

  • image

    Nejrychlejší cesta k zážitkům

  • image

    Bezpečnost na prvním místě

  • image

    Individuální přístup

Wellness dárky a jejich význam

Doba a životní tempo se neustále zrychluje, proto není divu, když čas od času (někteří bohužel často a pravidelně) propadnete stresu a tlaku okolí. Každodenní kolotoč věcí, které denně musíme zvládnout a výzev, kterým se musíme postavit, se točí stále rychleji. Proto je tak důležité, abyste ho sem tam zastavili a dopřáli si skutečný relax. Zastavte i vy svá kola a kolečka a vydejte se na cestu wellness, cestu, díky které se budete zase cítit fit a svěží. Ať se cítíte vyčerpaní psychicky nebo fyzicky, wellness nabízí vzpruhu obojího. Na fyzickou bolest příznivě působí rozmanité masáže či ozdravné pobyty, na psychiku téměř jakýkoli wellness zážitek, při kterém budete schopni a ochotni vypnout stresující mozek, aby měl čas regenerovat. Najděte si i vy svůj vysněný voucher a užijte si relax v Praze, Brně nebo kdekoli jinde.

S kým a kam na wellness pobyty?

Při wellness pobytu si můžete užívat saunu, masáž nebo svůj odpočinek pojmout aktivně a věnovat se některé sportovní aktivitě. Pro odpočinek nemusíte jezdit daleko! Mnoho nabídek můžete využít ve městě svého bydliště a příjemně zrelaxovat po skončení pracovní doby, abyste se do té další probudili svěží. Nebo se tak připravíte na slastný víkend!

Vybírat můžete ze zážitků přímo ve svém městě. Pokud ale cítíte, že si nejlépe odpočinete někde dál, zapátrejte po nabídkách a wellnes pobytech v jiných městech! Praha vás okouzlí svou atmosférou a kulturou, na Moravě zas můžete odpočinek skombinovat s návštěvou vinných sklípků. Své vám jistě nabídne také wellness v Olomouci nebo wellness v Ostravě. Fantazii se meze nekladou!

Proč darovat wellness pobyty?

Odpověd je jednoduchá. Pozitivní energie, kterou se díky relaxaci vaše tělo nabije, se odrazí i ve vašich každodenních aktivitách v práci nebo doma. Uvidíte, že i jednání s ostatními lidmi pro vás bude snazší. Proto se relaxace, ať už formou masáže, sauny či pobytu ve wellness zóně, doporučuje pro úspěšnou fyzickou i psychickou regeneraci. Tak si vyberte tu svou!